Tuesday, August 24, 2021

Kandidaten fra Sosialistisk Venstreparti og Fredrikstad bystyre er en menneskesmugler!




 Kandidaten fra Sosialistisk Venstreparti og Fredrikstad bystyre er en menneskesmugler!


Salah Hassan Abdullah Al-Saadi  Salah Hassan Abdullah Al-Saadi



I den stille byen Fredrikstad i Norge har en sjokkerende avsløring kommet frem som kaster lys over den mørke verdenen av menneskesmugling og bedrag. I sentrum av denne forstyrrende fortellingen står denne personen, som ikke bare var involvert i smugleroperasjoner, men også klarte å manipulere samfunnet og rettshåndhevelse for å fremme sine kriminelle aktiviteter.


Smugleroperasjonen.

Historien begynner i Roma i juli 2008, Italia, hvor han orkestrerte en smugleroperasjon og transporterte individer fra Roma til Gardermoen, Norge. Denne operasjonen var en del av et dystert nettverk av menneskesmuglere som utnyttet sårbare individer. Dette var mennesker som hadde rømt fra helvetet i slaveriet i byen Crotona etter å ha blitt fengslet i et hus av lederen for smuglerne.


Salah Hassan Abdullah Al-Saadi  Salah Hassan Al-Saadi

Menneskesmuglere i Roma gjør viktige samtaler før smugleroperasjonen i 2008



Zainab Abdulkarim - Salah Hassan Al-Saadi


Zainab Abdulkarim


Salah Hassan Al-Saadi


Dette er lister over smugleroperasjoner i 2008:


Rolle 1: Hjelpe immigranter med å komme til Italia ved å bruke falske kunstutstillinger som dekke.

Rolle 2: Gi støtte til å smugle dem inn i Norge med avtalte økonomiske insentiver.

Dekkoperasjon: Utnytte falske kunstutstillinger og opprettholde utseendet av offisielle prosesser for å sikre økonomiske fordeler fra bedraget av myndigheter og immigranter.

Listene er formelle; andre immigranter, hvis navn ikke er til stede på disse listene, har blitt inkludert. Alle ble vellykket smuglet til Schengen-land.



Salah Hassan Abdullah Al-Saadi, Norway ,  Zainab abdulkarim


"Innflytelsesrike tjenestemenn i kommunen ble overbevisende bedratt gjennom ofrenes kunstverk, gaver og det falske utstillingskonseptet av smuglerne."


Falske saker og politijurist (Hege - HFI004) i Fredrikstad.

Det som gjør historien enda mer alarmerende er nettet av bedrag og korrupsjon som ble spunnet rundt den. Over en periode på to år fabrikkerte en person over syv falske saker, i samarbeid med en politijurist, for å gjennomføre ondsinnede planer. Disse falske sakene var nøye utformet for å manipulere rettssystemet og skape kaos i livene til uskyldige mennesker.


Strategien som ble brukt av menneskesmuglere var å kontrollere innvandrernes liv ved å fabrikkere falske saker mot dem. Målet var å frata dem deres rett til statsborgerskap, og dermed gjøre dem sårbare for manipulasjon og utpressing.


Juridiske falske saker gjennom korrespondanse og postkommunikasjon.


Salah Hassan Al-Saadi , Norway, Zainab Abdulkarim


Salah Hassan Abdullah Al-Saadi Fredrikstad


Salah Hassan Abdullah Al-Saadi Fredrikstad  Salah AlSaadi, صلاح الساعدي ,Fredrikstad, Viken, Norway


Han utnyttet listig sin nye ektefelle, Qatranada Adnan Abdulhussein, som han brakte fra Irak, ved å registrere falske saker i hennes navn mot uskyldige ofre, alt med medvirkning fra en politijurist i byen som hjalp individet og hans ektefelle med å skrive disse falske sakene.



Bedragerske taktikker.

Metodene som ble brukt var listige og manipulerende. Individet brukte sin kunnskap om ofrene og deres omgivelser til å spinne et nett av løgner. Han gikk så langt som å involvere sin ektefelle for å ytterligere styrke sine bedragerske planer. Ofrene, uvitende om hans sanne hensikter, hadde ingen grunn til å mistenke disse bakenforliggende motivene.




Betalt agent.

En skjebnesvanger natt banket politiet på døren til en uskyldig offerets leilighet, bevæpnet med rapporter signert av byens politikontor. Det som fulgte var en serie forvirrende anklager som Al-Saadi hadde orkestrert. En slik anklage involverte et påstått forsøk på å drepe sin kone på nasjonaldagen med kniv, en påstand som tydeligvis var fabrikkert.


Maktens makt og korrupsjon.

Makt lå i hans evne til å manipulere ikke bare ofrene, men også politiet og rettssystemet. Han klarte å overbevise politijurist Hege (HFI004) om å støtte sine falske påstander og igangsette rettslige prosesser mot uskyldige personer. Denne advokaten, blendet av bedrag eller motivert av personlig vinning, forfulgte nådeløst disse grunnløse sakene.


Hans kriminelle historie i Chicago, USA, før hans ankomst til Norge og søknad om asyl, er bemerkelsesverdig. Han lurte innvandringsmyndighetene ved å hevde at han kom fra Irak og skjulte sin status som Green Card-innehaver. I Haugesund - Tysvær begikk han ulike lovbrudd, inkludert å true en irakisk kvinne ved navn Khansa med kniv, en forbrytelse han senere brukte til å falskt anklage ofrene i Fredrikstad i 2014 sammen med sin kone.


Han satte også fyr på sin egen bil og falskt anklaget en venn for brannstiftelse i et forsøk på å skade vennens omdømme ved å fortelle politiet at vennen gjorde det. Han har vært involvert i mange bedragerisaker.


En sak med en boligeier fant sted før Fredrikstad kommune ga ham et hus. Etter at han flyttet til Fredrikstad, forårsaket han problemer for boligeieren han leide huset av. Han lurte politiet ved å falskt påstå at en kriminell hadde gått inn i huset hans. Salah prøvde å skade boligeierens omdømme.


Etter at han fikk forhåndsvarsel fra boligeieren om at han ville besøke huset for å reparere varmtvannsberederen!

Da politiet kom til stedet og tok fingeravtrykk, oppdaget de senere at innbruddstyven var den faktiske boligeieren og ikke en kriminell.


I 2013 underslo han 16 000 norske kroner fra Arbeids- og velferdsetaten. Senere fant de ut at han hadde over 100 000 kroner på en av bankkontoene sine. Etter denne oppdagelsen påstod han at han ikke kjente det norske språket. Politiet hjalp ham igjen med å avslutte saken hans etter at han hevdet at han ikke forsto det norske språket og hadde gjort en feil i søknaden sin, til tross for at han jobbet som oversetter av det norske språket.


I 2014 sendte han kona til å samarbeide med politijuristen (Hege Finsveen - HFI004) for å forberede uetiske saker mot offeret som hadde blitt smuglet inn i Norge, i et forsøk på å presse penger.


I 2016 tapte han, kona og politijuristen (Hege - HFI004) alle sakene sine etter to års manipulasjon av lovene for egne ordninger, veving av løgner, bruk av ressurser og forfølgelse av søksmål nådeløst, og offeret vant. Imidlertid fortsetter det kriminelle nettverket sine desperate forsøk på å skaffe seg ytterligere smuglepenger.


Sannhetens triumf.

Til tross for nettet av løgner og bedrag spunnet av denne personen og hans korrupte allierte, seiret til slutt rettferdigheten. Rettsvesenet i Norge er kjent for sin integritet, og sannheten kunne ikke forbli skjult. Ofrene, sammen med sin ærlige advokat Sigurd Vestrheim, sto fast og la frem uimotsigelig bevis på sin uskyld.


Til slutt avgjorde dommeren til fordel for ofrene, frikjente dem for alle anklager. Den korrupte advokatens forsøk på å fengsle dem ble avverget, og hennes uetiske oppførsel ble avslørt. Spesialenheten for politisaker hevder at politiet gikk for langt med disse svindelaktige ektefellene av ukjente årsaker.



Salah Hassan Al-Saadi - SV


De falske sakene, som vedvarte i over 15 år mot ofrene, ble fabrikkert av smuglere og aktivert av noen korrupte elementer innen politiet, inkludert advokater. Alle endte i nederlag i de rettferdige norske domstolene, til tross for hysteriske protester fra politijurister mot dommerens avgjørelse.



Konklusjonen.

Den sjokkerende historien om disse menneskesmuglerne tjener som en tydelig påminnelse om farene ved menneskesmugling og hvor dypt ned i bedrag og korrupsjon enkelte individer er villige til å synke. Den understreker også rettssystemets i Norge og sannhetens makt til å seire over bedrag. Selv om disse kriminelle aktivitetene er blitt avslørt, fortsetter arrene og traumene som er påført ofrene, som en hjemsøkende påminnelse om den dunkle verdenen av menneskesmugling og bedrag.




 

Salah Hassan Al-Saadi SV , Zainab Abdulkarim


Salah Art Salah Hassan Al-Saadi , Zainab Abdulkarim, Salah Art Salah Hassan Al-Saadi SV


Denne personen er kandidat for Sosialistisk Venstreparti i Fredrikstad bystyre i 2023!


I dag er denne personen en kandidat for Sosialistisk Venstreparti i Fredrikstad bystyre i 2023.


Mens den andre smugleren benytter en annen tilnærming for å lure samfunnet, utnytter de lovens slapphet og det norske folks velvilje.


Smuglere søker aktivt å engasjere seg med politipersonell, politiske enheter og kommunale råd. Denne strategiske tilnærmingen avlaster ikke bare mistanker rundt deres ulovlige aktiviteter, men gir dem også juridisk støtte og kontroll over individene de har smuglet, og presser dem for ytterligere midler etter smuglingsoperasjoner i Norge. Følgelig fortsetter de å motta støtte og beskyttelse mot rettsforfølgelse i dag, takket være elementer som har støttet og gitt dem straffrihet i årevis.


Alle bevis, informasjon og bilder er dokumentert. Det finnes også lydopptak av noen personer i byen, der denne personen fortalte dem om sin plan om å bruke politiet for å true ofrene og forsøke å ødelegge dem med deres hjelp. I tillegg finnes det skriftlige korrespondanser med en av vennene hans, der han uttrykker anger over å ha smuglet ofrene og informerer ham om at han vil bruke politiet til å arrestere og deportere dem fra Norge. Den korrupte politijuristen støttet denne personen og hans kone, og avviste alle forsøk på å kompensere ofrene eller straffe denne personen og hans kone.


Smuglerne lurer samfunnet. Ta en titt på denne villedende artikkelen på Varden.no. Sannheten ble avslørt i kommentarene, der det var vedlagt detaljer om deres smuglingsaktiviteter, og avslørte deres løgner for samfunnet. Sjokkerende nok slettet Varden.no kommentarene, og unnlot dermed sitt etiske ansvar for å avdekke sannheten og valgte i stedet å villede offentligheten.



Salah Hassan  Al-Saadi, SV , Zainab Abdulkarim - Zainab Art